• Radmirje 29, 3333 Ljubno ob Savinji
  • 040 256 419
  • info@irner.si

Delo na višini

Delo na višini lahko opravljamo s pomočjo zidarskih odrov, s pomočjo težke mehanizacije, dvižne košare ali pa s pomočjo delavcev na višini.

Naše podjetje opravlja delo na višini s pomočjo dvigala s usposobljenimi delavci za delo na višini. Za delo na višini se šteje vsako delo nad višino iztegnjenih rok, kjer ni trdne stojne podlage.

Narava dela je zelo nevarna, zato so potrebni izkušeni delavci, ki opravijo delo na kateri koli višini. Delo na višini opravimo strokovno in kvalitetno. Enako opravljeno delo na tleh se razlikuje od dela na višini, saj je pri delu na višini prisoten strah, ki lahko človeka paralizira oz. pripelje do nesreče. Naša ekipa je vajena dela na višini, posveča se delu, strah pa pustimo na tleh ali kar doma.

Včasih je pri delu na višini potrebno uporabljati tudi vrvi, ker drugače dostop ni mogoč. V teh primerih ko dvigala ne moremo uporabiti izurjen delavec uporabi vrvi in plezalne sposobnosti, da opravi višinsko delo. Včasih se tudi zgodi, da delavec na višini uporabi različne pripomočke in vrvne tehnike, s pomočjo katerih se lahko delo na višini enako kvalitetno opraviti brez pomoči dvigala. Na ta način porabimo za delo na višini manj časa, vi pa manj denarja.

Zakaj izbrati za delo na višini Cimpermanstvo Irner?

Delo na višini bomo opravili strokovno, hitro in cenovno ugodno.
Delo na višini - dvižna košara
Delo na višini - vrvna tehnika